Åbent daghjem

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Det er gratis at komme hos os. Der kan forekomme betaling når vi holder fællesspisning, ved ture ud af huset og lignende.

Hvad laver vi?
Vi laver udflugter efter borgernes ønsker. På den måde får vi muligheden for at komme ud og opleve verden. Vi ved, at disse udflugter har meget stor betydning, og at de fylder hverdagen med glæde.
Vores hovedfokus er det sociale samvær og stedets fællesskab. Vi arbejder aktivt med gruppedynamik, og vi hjælper dig til at danne relationer.Vi har stor fokus på det krops-lige.
Vi tilbyder balancetræning, individuel behandling og gåture. Vi laver mad, bager og laver kreative sysler. Vi forsøger at gøre stedet til dit andet hjem.

Du kan komme daglige eller bare engang i mellem for at få en kop kaffe og en sludder. Det er helt op til dig selv at bestemme, hvor ofte du vil at komme.

Frokost
Vi spiser frokost sammen hver dag. Har du ikke selv mulighed for at tage en madpakke med hjemmefra, henter vi smørrebrød hos Slagter Karl Johan. Dette gælder borgere, som er på kørsel og dem der er dårligt gående. De borgere der skal have smørrebrød, skal ringe til os inden kl. 11.00 samme dag og bestille. Hver onsdag holder vi fællesspisning med varm mad. Tilmelding skal ske senest fredagen før.

Rygning
Du skal være opmærksom på, at det ikke er tilladt at ryge indendørs. Vi har dog et lille overdækket område, hvor du må ryge. 

 

Hent vores folder her