Gå til hovedindhold
Humlehusene

En glædens dag i Humlehusene 1

Update på corona-situationen: Ledelsen i Humlehusene har i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet, at isolationen af beboerne i Humlehusene 1 hermed er ophørt pr. 17. maj 2021.

Indhold

  Kære alle 

  Ledelsen i Humlehusene har i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet, at isolationen af beboerne i Humlehusene 1 hermed er ophørt pr. 17. maj 2021, da samtlige beboere er testet negativ af flere omgange.

  Det har derfor været en glædens dag, hvor vores flag blev hejst helt til tops, og hvor vi for første gang i lang tid har spist frokost sammen i fællesstuerne. 

  I Hus B var der dækket fint op med flag, blomster og bordpynt, mens der blev budt på hjemmelavet luksus-stjerneskud, sodavand og øl.

  Stemningen var høj, og senere på eftermiddagen kørte vi rundt med en ballon-dækket festvogn og bød på mousserende vin, chips og en svingom til god musik.  

  Ely fra Hus A nød et glas æble-cider, da festvognen trillede gennem Hus A. Vognen fortsatte sin videre færden gennem Humlehusene 1, og i Hus C stod solen så højt, at fejringen fortsatte udenfor.

  Selvom foråret viste sig fra sin gode side, var der stadig lidt vind i ny og næ. Poul fra Hus C holdt derfor godt fast på en af ballonerne.

  Alt i alt har det været en skøn dag, og som disse billeder så smukt har foreviget, har afslutningen på isolationen spredt meget glæde på tværs af Humlehusene 1. 

  Allerede fra i morgen af vil vi genoptage vores spændende aktiviteter, og vi starter med en god omgang fællessang. Vi glæder os! 

  Med venlig hilsen
  Ledelsen i Humlehusene og aktivitetsmedarbejderne 

  Kontakt

  Humlehusene 1

  Ældre, Sundhed & Social

  Hus A: 43 68 71 81

  Hus B: 43 68 71 82

  Hus C: 43 68 71 83

  Humlehusene 1
  2620 Albertslund

  E-mail: humlehusene1@albertslund.dk