Gå til hovedindhold

Boligerne på 3. sal

Ligesom resten af Albertshøj tager vi på 3. sal udgangspunkt i beboernes behov, vaner og værdier. Vi lægger vægt på, at beboerne har mulighed for at deltage mest muligt i deres eget liv, ud fra de præmisser og evner de hver især har.

Indhold

  Aktiviteter i fokus

  Vi er gode til at gribe dagen og skabe aktiviteter, der passer til dagen og stemningen. Der er plads til en spontan tur, grillfest, danseaften eller hvad vejret og humøret indbyder til.

  Der er både fælles aktiviteter og aktiviteter for en eller to beboere. Det kan være alt fra avislæsning til gåture eller kortspil. Vores udgangspunkt er at støtte beboerne i at fortsætte med de ting, de var glade for tidligere.

  De åbne køkkener i hver afdeling indbyder til at blive brugt af beboere og personale i fællesskab, så her vil vi i højere grad involvere beboerne i madlavningen.

  Det er ikke det hele, der skal være nyt, så vi tager de gode aktiviteter med fra tidligere: Vores fester, turene og alt det andet, der er med til at skabe indhold og glæde i hverdagen. Så selvom vi er flyttet ind i et helt nyt plejecenter, holder vi fast i vores mange, gode traditioner.

  Fakta om afdelingen

  3. sal på Albertshøj er delt i to grupper, en mindre med ni beboere og en større gruppe med 12 beboere.

  Som beboer har man sin faste gruppe og en fast kontaktperson, ligesom der er fast personale i hver afdeling. Kendte ansigter med små grupper og fast personale er med til at sikre en god hverdag for beboerne.

  Personalet består af faglært personale, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt en sygeplejerske som er afdelingsleder. Derudover er der en aktivitetsmedarbejder og vi bruger faste vikarer, fra vores eget vikarkorps.

  De to afdelinger arbejder sammen og har fælles aktiviteter, når det passer ind i dagligdagen.

  På 3. sal har vil direkte adgang til den lækre taghave, som er fælles med de øvrige beboere i Albertshøj.