Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 1

Wellness, fællessang og banko - læs om aktiviteterne i uge 1 her.

 • Læs op

Indhold

  Vi har taget hul på et helt nyt år og byder år 2022 hjerteligt velkommen! 

  I løbet af årets første uge har vi hygget med de faste aktiviteter: wellness, fællessang, banko og kortklub, og så har nogen været ude at gå og andre har været en smuttur op på toppen af Herstedhøje.

  Mandag tog Jørn og Lilli på en tur ud af huset sammen med aktivitetsmedarbejder Lærke. Destinationen var toppen af Herstedhøje. Den første hverdag i hver måned har de åbnet bommen, så man kan køre til toppen i bil. Vejret var med os og der var et flot kig udover både Roskilde, Avedøre og København.

  Tirsdag stod den på wellness om formiddagen, hvor Benny fra Hus F, Vera fra Hus B, Mogens fra Hus E og Birthe fra Hus B fik et dejligt fodbad. Der blev sludret på livet løs og beboerne fik sig også et lille glas portvin.

  Tirsdag eftermiddag havde vi en lille og hyggelig fællessang, hvor vi fik genopfrisket de allerbedste sange fra Humlehusenes egen sangbog. Vi sang bl.a. "Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes", "Jeg elsker de grønne lunde" og "Vi skal gå hånd i hånd".

  Onsdag stod den på banko i Hus F og der var fuldt hus! 

  Torsdag mødtes de faste spillere i kortklubben (Bente, Erik og Benny fra Hus E) og fik sig et slag 500 og i dag, fredag, er der koncert med Peter & Pige i Flexsalen.

  Rigtig godt nytår til alle!

  Mvh. aktivitetsmedarbejderne, Lærke og Henriette