Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 10

Banko, kreativ-hygge og morgengymnastik - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Vi startede denne uge ud med en dejlig omgang wellness. Beboerne fik fodbad, håndmassage og ordnet negle. 

  Mandag eftermiddag var Kirsten fra hus A og Nelly fra hus D med i Fakta og købe bankopræmier til denne uges banko. Det var et dejlig vejr, solen skinnede, og vi fik friske kinder. 

  Beboerne i humlehusene er glade for at spille Banko, og denne uge måtte vi udvide med at par ekstra stole, da der er kommet nye beboere til. 

  Vi fik spillet 3 omgange, og præmierne blev næsten delt ligeligt ud imellem alle, det var pudsigt, da vi ofte har en stor-vinder, mens andre må gå tomhændet herfra. Men vi hygger os trods alt, og der er også plads til at drille hinanden lidt. 

  Onsdag eftermiddag og torsdag formiddag gik med lidt kreative sysler. Vi går så småt i gang med lidt påske forberedelser, og laver lidt påskepynt. Der er dog plads til alle, og man kan også sagtens komme forbi og få en sludder og en kop kaffe og se på, hvis man ikke er af den helt fingernemme type. 

  Vi har også fundet nogle gamle bøger og blade man kan kigge i, blandt andet ''Anders And'' fra 1975, ''Veteranposten'' og gamle sangbøger.  

  Vi fortsætter med at se ''Matador'' hver torsdag eftermiddag. Det er meget populært, og alle glæder sig til at se hvad der nu sker i denne uges afsnit. 

  Vi prøver at have lidt bevægelse hver uge, så denne fredag formiddag har vi prøvet os af med lidt stolegymnastik. Der var ikke mange der mødte op, men Maj-Britt og Mogens var klar.

  Vi lavede først noget stolegymnastik på ca. 15 min, og derefter kastede vi med en skumbold til hinanden, og skulle sige noget samtidig med at vi kastede. Vi startede ud med månedernes rækkefølge, 3. tabellen, lande i Europa og bilmærker. Det var sjovt, og det morede vi os med længe. 

  Fredag eftermiddag mødtes vi en del stykker i glasgangen til en kop kaffe og kage. Vi spillede et spil sammen vi kalder ''Erindringsspillet''. Det er der mange af beboerne der er glade for at spille, for det er som sådan ikke et spil, men mere en måde at snakke sammen, og fortælle ens historie på.

  Man skiftes til at slå med en terning, og trækker et kort efter den farve man slår. Det er 6 forskellige kategorier, der kan være alt fra sange, til familieliv og arbejde. Der står så en tekst på kortet, der kan få en til at mindes ens liv, eller noget man har oplevet.

  Vi skiftes til at fortælle ud fra kortene, og det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på, og snakke med ens venner i de forskellige huse. 

  Det har været en rigtig hyggelig uge :-) 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette