Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 41

Børnehavebesøg, tur til Nyvang og mandeklub - læs om aktiviteterne i uge 41.

 • Læs op

Indhold

  Hvor sover de gamle henne?

  Sådan spurgte Freja fra Børnehuset Roholmhaven, da hun stod i Hus F's dagligstue og kiggede sig omkring. Sammen med 54 andre børn fra børnehuset havde hun lavet morgengymnastik i haven til høj musik og til skue for alle de beboere, der endnu var stået op. Efterfølgende kom en mindre gruppe med inden for, for at hygge sig sammen med beboerne og se, hvordan det er at bo på plejehjem.

  Kisser, som bor i Hus F og som har arbejdet som børnehavepædagog hele sit liv, ville meget gerne have besøg af børnene i sin bolig. Her fik Freja og de andre lov til at kigge sig omkring. Sikke mange spændende ting, hun havde! 

  Børnehaven havde selv papir og farveblyanter med hjemmefra, så de blev installeret ved sofabordet i Hus F's fællesområde, hvor der ellers blev tegnet, snakket, drukket saftevand og spist kiks. Lillian fra Hus F sad og overværede hele foretagendet og fortalte glædeligt om sine mange, mange børnebørn og oldebørn. Hurtigt blev husets elektriske kælesæl også fundet frem, og den fik lov til at gå på runde i blandt børnene.

  I alt 4 dage havde vi besøg af børn fra Børnehuset Roholmhaven, så ugen har været fuld af liv og børnestemmer. Det har været et skønt afbræk fra hverdagen.

  Forrige Næste

  Torsdag var vi igen en tur til Andelsbyen Nyvang. Her fik vi både et kig ind i en gammel Zone ambulance, et kig ind på hospitalet og en tur ind på det lille konditori, hvor vi nød en kop kaffe og en kage, alt i mens snakken gik om gamle bekendte, præsten i Fløng, gode ferieminder og meget andet.

  Forrige Næste

  Fredag var mændenes dag. Otte herrer fra Humlehusene var mødt op i Hus E til mandeklub, hvor vi sammen skulle nyde en gang smørrebrød, drikke øl og spille bowling. Det højtbelagte smørrebrød, som blev leveret fra Karl Johan Slagteren i centret, gav anledning til en længere snak om slagterier, andelsmejerier og bryggerier.

  Efter frokosten fortsatte snakken på kryds og tværs, så det var svært at hive dem op ad stolene, da der skulle bowles. Flere gange sagde Mogens fra Hus E: "Det er dog et hyggeligt arrangement. Det gør vi hver fredag, ikke?" Og det VAR virkelig også hyggeligt!

  Som sagt sluttede vi dagen af med en bowlingturnering, og Kaj fra Hus B, som endda fyldte 80 samme dag, vandt turnering med en klar sejr! Men han har også spillet bowling mange gange før i Rødovre Bowlingcenter, så han er en erfaren spiller.

  De otte mænd havde en dejlig dag, og da de fleste var taget hjemad ved 15-tiden, sad Mogens og Benny stadig tilbage ved bordet og snakkede om de bedste scener fra Matadorserien. "Det' en tysker!"

  Forrige Næste

  Tak for en herlig uge i selskab med både store og små!

  Mange hilsner fra aktivitetsmedarbejderne, Lærke og Henriette