Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 18

Tur til Roholm søen, Wellness, Banko og kortklub - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Vi startede ugen ud med en skøn gåtur til Roholm søen, med Erik fra A og Alice fra F. Det var nogenlunde vejr, en smule koldt i skyggen, men vi var pakket godt ind.

  Ved søen var svanerne blevet sat ud, 3 stk så vi, og de kom helt tæt på. Næste gang må vi have lidt brød med til dem ;-) 

  I tirsdag spillede vi Banko. Der er som altid højt humør når vi mødes, og mange deltagende.

  Vi fik spillet 3 omgange, og denne gang var præmierne godt fordelt mellem bordene. Men især det sidste bord vandt mange præmier med hjem. 

  Hele onsdag gik med wellness, hvor beboerne får fodbad og ordnet negle. De forårsfriske farver bliver valgt til neglene. Damerne er meget glade for at får lak på, - Aase fra hus C siger altid ''Det er så dejligt at blive gjort i stand''. 

  Maj-Britt fik sig en god cykeltur på 10 km efter hun havde fået fodbad. 

  Nedenunder ser I lidt billeder fra onsdagens hygge ;-)

  Torsdag formiddag fik vi rørt os lidt, i form af boldspil. Vi spillede blandt andet ballon tennis med fluesmækkere. Det er en sjov aktivitet, hvor man får rørt hele kroppen, når man skal prøve at nå ballonen. Det griner vi meget af. 

  Efter ballonspillet, kastede vi med ris-poser og fik point alt efter hvilket hul vi ramte. Det er også en sjov aktivitet, og vi får trænet armene og boldøjet. 

  Torsdagens afsnit af Matador var meget spændende, nu var 2. verdenskrig for alvor i gang, og tyskerne var rykket ind i Danmark. 

  Så har vi fået gang i kortklubben igen. Fredag eftermiddag mødtes vi nogle stykker i E-huset, og hyggede os og spillede kortspil, - primært 500. Benny er virkelig skarp til at spille kort, og vandt stort!

  Ruth og Maj-Britt snakkede om at det var længe siden de havde spillet kort, men så snart vi var i gang, var det som at køre på cykel - man husker det jo, og damerne slog da også mig (Henriette) i en omgang 500 ;-) 

   

  Tak for en hyggelig uge. 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette