Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 46

Erindringer, den store valgdag og Banko - læs om aktiviteterne i uge 46 her.

 • Læs op

Indhold

  Vi starter ud med lidt billeder og historier fra fredag i sidste uge, hvor vi om eftermiddagen fik samlet beboere fra forskellige huse, til et spil erindringsspil. Dertil blev der drukket kaffe af det fine stel, og spist en lille småkage. 

  Erindringsspillet er rigtig godt, da det får tankerne i gang, og beboerne kan mindes episoder og historier fra deres eget liv. 

  Der blev snakket om den første skoledag, og hvor lang der skulle cykles, radio-teater, og sunget nationalsangen. Beboerne kunne mindes hvordan de læste godnathistorier for deres børn, og deres børns dåbskjoler.

  Hver gang vi spiller kommer der nye historier og erindringer ud af det, og vi lærer meget om hinanden. 

  Søndag var Lærke på julemarked med Vera og Kirsten. Det foregik i Herstedøster forsamlingshus, og var rigtig hyggeligt. Her kunne der købes en masse lækre julegodter, og det var et stort udvalg af flotte juledekorationer og andet fint juleklip. 

  Forrige Næste

  Tirsdag var det den store valgdag. De fleste af beboerne har brevstemt i sidste uge, men vi havde nogle stykker der gerne selv ville over og stemme. 

  Derfor fik vi samlet de 7 beboere der gerne ville afsted, og så var det bare at fylde bussen. Der var lige akkurat plads, og vi kørte mod Herstedvester skole for at stemme. 

  Det var en god tur, og alle var glade. De var alle enige om at det var sjovt lige at mærke stemningen på sådan en stor dag. 

  Forrige Næste

  Indimellem alle de ''større'' arrangementer vi hygger os med, er der også plads til gåture i den friske luft. 

  Her ses et billede af Vera og Karen, der var med på en lille gåtur til Fakta. Her fik vi handlet ind til Banko præmier, og damerne fik købt ugeblad. 

  Torsdag eftermiddag fik vi samlet nogle stykker til et spil Banko i hus A. Det er lidt forskelligt fra uge til uge hvem der vil eller kan være med, men vi prøver at rykke det fra hus til hus så alle kan deltage. 

  3 spil blev det til, selvom alle gerne ville spille mere, - men opråberen har også brug for en lille pause ;-) Indimellem spillene blev der også lige plads til en kop kaffe og et stykke kage, og en lille snak.

  Det er altid hyggeligt når vi kan samles på tværs af husene, så beboerne får snakket med nogle de ikke plejer at snakke med. 

  Vi siger tak for en hyggelig uge, og glæder os til i næste uge, hvor vi skal pynte op til jul, og lave flotte juledekorationer til husene. 

  Med venlig hilsen Lærke og Henriette