Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 7

Kreativ mandag, Erindringssalon og Banko - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Denne uges program har endnu en gang været tæt pakket, men det er kun dejligt, så er der noget spændende at se til i uges løb. 

  Mandag havde vi besøg af Elin som er frivillig her i Humlehusene. Denne gang var det B-huset som skulle have glæden af at snakke med Elin. 

  Elin er i gang med at hækle nogle strikkede firkanter sammen, som vi fandt her i B-huset, vi ved ikke hvem der i sin tid har strikket dem, men det er jo godt at de nu bliver brugt til noget. 

  Vi andre (der ikke kan strikke eller hækle) - lavede lidt fastelavnspynt til bordene. En lille tønde af et gammelt syltetøjsglas og ispinde limet på. 

  Tirsdag blev hele dagen brugt på wellness i glasgangen. Der er rigtig mange der elsker at få et fodbad, og bare sidde og slappe af med en kop kaffe og en avis. 

  Vi ordner også negle, som damerne i husene er glade for. 

  Onsdag havde vi besøg af ''Erindringsfabrikken'', der laver forskellige saloner omkring gamle dage. Temaet var omkring besættelsestiden under 2. Verdenskrig. 

  Igennem sang og fortælling, mindedes vi denne tid. Der var også et bord med de ting men brugte meget under 2. verdenskrig. 

  Selvom en del af beboerne var små børn, eller ikke engang født endnu i den tid, var det alligevel spændende for dem at høre om, da de jo har hørt meget omkring tiden fra deres forældre og familie. 

  Især Aase fra hus c kunne huske meget af det der blev fortalt. Jørn fra hus D havde også en masse at fortælle om det han kunne huske fra besættelsestiden. 

  Vi fik sunget nogle sange, blandt andet ''Man binder os på mund og hånd'' - som igennem billedsprog fortæller om besættelsestiden.

  Alsang bandt danskerne sammen, og man fik tilsendt ''Kongesangbogen'' i 1940 i forbindelse med Kong Christian X's 70 års fødselsdag. 

  Denne uge fik igen set 2 afsnit af ''Matador''. Der blev grint sammen, og snakket med om de sjove episoder og replikker. 

  Fredag eftermiddag fik vi samlet en masse humleboere til en omgang BANKO. Det er rigtig hyggeligt at mødes flere sammen, også på tværs af husene. Vi får snakket og grint sammen og hygget os. Vi fik lækker kage, lavet af Mette fra F huset, og en dejlig kop kaffe. 

  Selvom Birthe fra B huset løb med stort set alle præmier (ud af 3 spil) - fik alle dog på trods hygget sig meget. Mon ikke der er mange der gerne vil sidde ved siden af Birthe næste gang der er banko, - eftersom der også er sidegevinster på højkant ;-) 

  I onsdags var det aktivitetsmedarbejder Lærkes sidste dag. Vi er selvfølgelig rigtig kede af at skulle af med hende, men ønsker hende held og lykke med nye veje. 

  Vi byder velkommen til Semra, som starter stille og roligt op i løbet af de næste par uger. Den 1 marts er hun fuldtid aktivitetsmedarbejder sammen med jeg, Henriette. 

  Mvh aktivitetsmedarbejderne Lærke, Semra og Henriette