Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 50

Lucia-optog, Julefrokost i B, fodbad og minigolf

 • Læs op

Indhold

  Ugen startede med et dejligt gensyn af børnene fra Roholmhavens børnehave, da de i mandags kom og gik Lucia-optog for os i vores haver. 37 børn var de i alt, og hvor var det dog smukt. De gik så fint og sang, hele vejen rundt i 7'erens have, og derefter i 1'erens have. 

  Mogens syntes det var så dejligt at se børnene synge, at han gik med hele vejen rundt i begge haver.

  Beboerne kunne sidde inde fra husene og kigge ud på de små, og vi fik åbnet vinduer og døre så de kunne høre dem synge. Det skabte stor glæde hos beboerne, og endda også lidt glædestårer. 

  Børnene var så stolte, det var deres generalprøve, da de senere skulle gå for deres forældre hjemme i børnehaven. 

  I tirsdags var Vera med ude og købe nyt julepynt til juletræerne i hus a og b. Senere på dagen fik vi taget træerne ind og pyntet dem. Vera og Renate hjalp flittigt til i hus b. 

  Onsdag har vi i B-huset holdt julefrokost. Beboerne var i julestemning, og klar på et par timers hygge. Vi fik spist dejlig mad, og spillet pakkespil. 

  På billedet ses Vera og Henning i højt humør. 

  Sidst på ugen var det tid til afslapning, og vi fik lavet wellness-hygge, med fodbad og neglepleje. Damerne i hus b fik lak på neglene, og mændene var glad for et fodbad og en varmepude i nakken. 

  I hus E fik vi fredag eftermiddag til at gå med minigolf. Bente og Mogens stillede op til en dyst med aktivitetsmedarbejder, Lærke. Det var ret sjovt, men det kræver lidt træning at få golfbolden i hul. Det lykkedes dog af og til - men det var vist mere held end forstand! Det var en rigtig sjov aktivitet, som vi snart skal prøve igen, og vi fik oven i hatten trænet musklerne lidt, for der var mange bolde, der skulle samles op fra gulvet.

  I næste uge er vi her til og med onsdag, og så går vi på juleferie. 

  Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. 

  Med venlig hilsen aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette