Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 3

''Strikkeklub'', Wellness og MatadorQuiz - læs om aktiviteterne i uge 3 her

 • Læs op

Indhold

  Vi er i Humlehusene begyndt at få besøg af Elin (igen) - Elin har været frivillig her i Humlehusene før, men har holdt pause pga. Covid-19. Nu er hun tilbage igen, og det er vi så glade for. 

  Elin er flittig til at strikke, så mandag eftermiddag kom Elin forbi, hvor vi i A-huset mødtes til ''strikkeklub''. Vi fandt strikketøjet frem for at se hvor mange der kunne huske at strikke. Det er jo ligesom at cykle: når man først går i gang, går det let ;-) 

  Som vi skrev i sidste uge, har vi fået gjort vores glasgang lidt mere hyggelig og rar at være i. Vi har hængt planter op, fået nye behagelige stole og et fint bord. Vi mødtes derfor til den ugentlige Wellness i glasgangen. 

  Hele dagen kunne beboerne i Humlehusene komme forbi til et dejligt fodbad, nakkemassage og neglepleje. Der er virkelig mange af vores beboere der nyder ''aktiviteten'', og går dejligt afslappede derfra.  

  Vi sluttede ugen af med en rigtig hyggelig fredagsquiz, hvor vi dystede i spørgsmål fra serien, Matador. Alle detaljer blev vendt og svarmulighederne blev diskuteret frem og tilbage mange gange, før holdene hver i sær skulle afgive deres fælles svar. Hvor havde Mads Skjern tænkt sig at sove, da vi møder ham i allerførste afsnit af serien? Hvem spillede rollen som Maude Varnæs? Og hvilken race var Vicky Hackels hund egentlig?

  Det var en super hyggelig måde at gå weekenden i møde på.

  Forrige Næste

  Tak for skøn uge!

  Hilsen aktivitetsmedarbejderne, Lærke og Henriette