Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 22

Humlehusenes store sildebord, Matador og Banko - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Mandagen startede ud med kortklub om eftermiddagen i E-huset. Den ene ende af bordet spillede ''500'' - mens den anden ende spillede ''Fisk'' og lagde kabale. 

  Benny var som altid skarp til kortspillet, og vandt selvfølgelig, skarp efterfulgt at Bente. Måske Bente vinder næste gang ;-) Erik og jeg klarede os nogenlunde, og der var heldigvis ingen sure miner da vi tabte.

  Vi fik alle en flødebolle og en kop kaffe at hygge os med. 

  Ugens Wellness blev tirsdag eftermiddag, og der kom en masse glade beboere over og fik et dejligt fodbad, og ordnet deres negle. 

  Den dag var den røde neglelak meget populær. Vera skulle prøve en ny farve da hun dagen efter skulle fejre hendes fødselsdag. 

  Denne uges store begivenhed var Humlehusenes store sildebord i glasgangen. Sikke en hyggelig frokost vi havde sammen.

  Vi havde en masse forskellige slags sild at vælge imellem, deriblandt stegte sild, karry sild, hvide sild og Henriette's hjemmelavede creme fraiche sild.  

  Dem der ville havde det, fik en øl eller en snaps til frokosten. 

  Imellem retterne fik vi sunget et par sange fra vores sanghæfte, blandt andet ''alle sømænd er glade for piger'', ''der er lys i lygten lillemor'' og ''så længe jeg lever''

  Efter silden og sangen, fik vi en lille kiks med ost, lidt frugt og en kop kaffe til. 

  Mogens var især meget taknemmelig for arrangementet, selvom han ikke var så vild med sild ;-) Men bare det at sidde sammen og hygge sig, det var han rigtig glad for. 

  Dennes uges afsnit af Matador var meget spændende, da vi var nået til Danmarks befrielse. Der var megen glæde at se i beboernes øjne da de så dette afsnit, og man kunne fornemme at der var gode minder forbundet med netop den dag. 

  Vi var rigtig mange denne gang, og det var bare rigtig hyggeligt. Vi fik os en kop kaffe, og Semra's hjemmelavede popcorn hertil. 

  Denne uges Bankospil var rigtig hyggelig. Vi fik spillet 4 gange, og beboerne var i godt humør. Jørn vandt et par gange, og fik råbt højt ''Banko'', så alle beboerne hoppede i deres sæder ;-) Man skal jo være hurtig og tydelig! 

  Tak for en rigtig dejlig uge, vi har haft så mange hyggelige stunder sammen ;-) 

  Vi vil lige til slut vise et billede af et hyggeligt besøg vi har fået i humlehusenes haver - det er nu godt nok et par uger siden ænderne er kommet til, men se lige hvor mange de er. Mon ikke snart der kommer ællinger til ;-) 

  Beboerne hygger sig meget med at fodre dem, og kigge ud på dem inde fra stuerne. 

  Med venlig hilsen Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette