Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 24

Pårørende-eftermiddage, tur til Nyvang og hygge i haven - læs om denne uges aktiviteter her

Indhold

  Denne uge har været meget travl, da vi i aktiviteten har haft mange arrangementer. 

  Mandag fik nogle af beboerne frisket deres neglelak op. Vi sad i 1'erens have og nød solen, hørte god musik og fik os en kop kaffe, imens Semra ordnede negle- SKØNT. 

  Senere på dagen hyggede vi os i A-huset med pårørende som kom på besøg. Vi fik os nogle gode snakke, og selvfølgelig en kop kaffe og lidt kage dertil.

  Det er rigtig dejligt at få sat ansigt på beboernes familie, som de jo snakker så meget om i hverdagen. Hvor var det dejligt at i mødte så mange op :-) Vi regner med at lave et lignende arrangement i efteråret igen. 

  Tirsdag brugte vi dagen på at lave lidt kreativt, i form af navneskilte til beboernes rollatorer og kørestole, så vi ikke får dem forvekslet med hinandens. Beboerne sad med og hyggede, men især Renate hjalp meget til, med at binde snor på, og holde styr på hvem der i hendes afdeling skulle have et skilt. 

  Denne uges afsnit af Matador blev om onsdagen, da hele torsdagen var booket med et besøg til Andelsbyen Nyvang - mere om det senere i teksten. 

  Det var det næstsidste afsnit af Matador, og vi har aftalt at holde stor afslutning til det sidste afsnit. Måske noget med Champagne og kransekage, hvem ved? ;-) 

  Onsdag fra 16-18 var der inviteret til pårørende-eftermiddag i D-huset, men desværre mødte der ikke nogen op.. Vi hyggede os alligevel med beboerne, drak kaffe og spiste lidt ekstra kage, da der jo var masser til os andre ;-)

  Som skrevet tidligere så inviterer vi igen til pårørende-hygge i efteråret en gang, så kan man komme med der, hvis man er blevet forhindret i denne omgang. 

  Det er længe siden vi har fået besøgt Nyvang, så nu hvor vejret endelig var godt igen, måtte vi pakke bussen og afsted. Sikke en hyggelig tur vi havde. 

  På Nyvang da vi ankom blev vi hentet af en golfvogn, og så blev vi alle kørt rundt på hele grunden. Vi stoppede ved husmandsstedet, hvor vi fik os en lille kop kaffe med Richs kaffe, og en lille fedtemad. Dem der ikke kunne gå, fik serveret i golfvognen ;-) 

  Efter køreturen stoppede vi ind på Madam Blå, hvor vi fik en frokost. Lækker smørebrød, og lidt at drikke. 

  Da vi havde spist frokosten gik vi en tur igennem strædet med en gammel radioforretning, legetøjs butik og et sygehus samt et gammelt Apotek. 

  Til slut drak vi kaffe og spiste lækker wienerbrød i Nyvangs Bager. Se billeder af turen i albummet nedenfor. 

  Fredag formiddag var det så dejligt vejr, derfor besluttede vi os for at sidde ude i 7'erens have og nyde en kop kaffe i solen. 

  Som altid spillede vi Banko fredag eftermiddag. Vi hyggede os rigtig meget, fik os en kop kaffe, og spillede 4 gange. 

  Palle var denne dags store vinder, han vandt simpelthen 6 gange. Det var helt utroligt så heldig han var, - der var masser af slik og chokolade at hygge sig med i weekenden ;-) 

  Tak for endnu en rigtig hyggelig uge :-) 

  Mvh Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette