Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 21

Brevstemning, kreativ-hygge og ''badminton'' - læs om denne uges aktiviteter her.

 • Læs op

Indhold

  I mandags blev der samlet brevstemmer ind for beboerne i Humlehusene. Det var en travl, men også en god dag. Der er nogle få af beboerne der selv ønsker at komme ned at stemme på valgdagen, og det gør vi selvfølgelig med dem ;-) 

  Tirsdag formiddag fik nogle af beoerne ordnet negle. På billedet ses Renate, som kommer fast hver uge og får lavet negle. 

  Dennes uges afsnit af Matador blev rykket til tirsdag eftermiddag, da torsdag var en helligdag, og Semra og jeg havde fri. 

  Vi nåede faktisk hele 2 afsnit igennem denne gang, da de ikke var så lange, og beboerne meget gerne ville se et afsnit mere. Vi fik kaffe og popcorn dertil, og et par timers hygge. 

  Om onsdagen mødtes vi et par stykker til lidt kreativ-hygge i glasgangen. Her var Lotte og Randi fra A-huset glade for at farvelægge tegninger, mens Erik læste avisen og blade om veteranbiler. 

  Vi har købt nye bat og bolde til vores ugentlige boldspil, og det er super gode. Meget lette, og rigtig fine til ''badminton''. 

  Lilli fra hus D og Jytte fra hus C prøvede det af fredag formiddag, og det var en succes! Rigtig sjovt at spille, både med fjerbolden og med en ballon. Når det bliver bedre vejr kan vi spille udenfor. 

  Fredagens Bankospil gik rigtig fint. Vi fik kaffe og flødeboller, og fik spillet 4 gange. Semra råbte tallene op denne gang, og der var fart på - da beboerne gerne lige vil nå et spil mere!

  Aase fra hus C vandt rigtig meget denne gang, men også Palle og Benny fik et par præmier med hjem. Dertil var der alle sidegevinsterne der blev delt ud ;-) 

  Tak for en hyggelig uge! Vi glæder os til i næste uge, hvor vi har arrangeret at mødes onsdag til frokost i glasgangen, til det store sildebord :-)  

  Mvh Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette