Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 43

Gudstjeneste, børnehave-besøg og erindringsspil - læs om aktiviteterne i uge 43

 • Læs op

Indhold

  Tirsdag var på alle måder sangens dag.

  Vi har efter en lang corona-pause fået et samarbejde med præsterne fra Herstedøster Kirke op at køre igen. Hver sidste tirsdag i måneden kommer én af præsterne sammen med organisten og holder dagligstuegudstjeneste for beboerne i Humlehusene og for borgerne i de tre daghjem. Temaet i tirsdags var efterår og den overståede høst. Præsten, Mette Hald, havde kastanjer med fra præstegården og en sød historie med om hendes datter, der havde høstet Guds kartofler. Vi sang "Nu falmer skoven trindt om land" og "Vi pløjed' vi såed'" og havde en dejlig stund med plads til fordybelse og gode erindringer om kartoffelferie, høst og kastanjedyr.

  Tirsdag eftermiddag fortsatte vi den gode stemning med en omgang fællessang, som vi holder hver tirsdag eftermiddag. Her sang vi også "Nu falmer skoven trindt om land", men også "Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes" fra Mød mig på Cassiopeia.

  I torsdag havde vi igen besøg af børnehaven Roholmhaven. Vi samledes ovre i flexsalen, hvor vi havde gjort klar til Halloween-hygge. 

  Der skulle skæres græskar ud, hele 6 styks, et til hvert hus. Det var noget af en opgave, da græskarene var KÆMPE store. 

  Både store og små hyggede sig meget i hinandens selskab, og hjalp hinanden med at tegne på græskarene og hive den klistrede indmad ud. 

  Flot blev resultatet, og græskarene står nu i haverne uden for hver hus og pynter. 

  Vi har i denne uge også prøvet et nyt spil i hus A, der hedder Erindringsspillet.

  Spillet går ud på at ''få banko'' ved at samle alle 6 erindrings-kort på pladen. Hvert kort har et emne, og når man trækker kortet står der en tekst, og dertil skal man fortælle en historie fra sit eget liv. 

  Beboerne syntes det var et rigtig hyggeligt spil, der fik tankerne i gang.

  Lotte fortalte om sin brudebuket, og hvilke blomster hun havde i den, og hvordan hun tørrede den bagefter. 

  Susanne fortalte om dengang hun fik sine første skøjter, og hvor meget hun gik op det. Der blev både skøjtet ude hele vinteren, og inde i en hal. 

  Karen fortalte om julen, og hvordan de fejrede det hjemme i hendes familie med 7 søskende. 

  Kirsten fortalte om hendes far, der var sporvognskonduktør. 

  Alt i alt en hyggelig eftermiddag der gik med at mindes gamle dage. 

  Tak for en uge med gode oplevelser, både for store og små. 

  Med venlig hilsen aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette