Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 4

Fællessang, minigolf og fredagsbanko - læs om aktiviteterne i uge 4 her.

 • Læs op

Indhold

  Vi har i denne uge virkelig fået taget vores nye flotte glasgang i brug.

  Tirsdag havde vi om eftermiddagen vores faste fællessang, hvor vi bevægede os lidt væk fra det sanghæfte, vi ellers plejer at synge fra. Vi sang bl.a. "I skoven skulle være gilde" fordi vi kom til at snakke om sange, der handler om skoven. Dem er der mange af! "Hvor skoven dog er frisk og stor", "Nu falmer skoven", "Er du dus med himlens fugle" osv., osv. 

  Torsdag formiddag stod den på bevægelse. Her fik Birthe, Susanne, Lilli og Kaj trænet deres arme og deres hukommelse, da vi skulle kaste bolden til hinanden i mens vi hhv. repeterede 3-tabellen, 5-tabellen, navnet på vores barndomsgade, navnet på vores barndomsby, navnet på vores far og navnet på vores mor. Til slut kastede vi bolden til hinanden imens vi talte til 100. Efter boldkast skulle vi op og stå, for nu stod den på minigolf. Det var ret sjovt, og de var alle fire ret skrappe til det!

  Forrige Næste

  Imens sad Werner i Hus D og hyggede sig med Politiken - både følelsen og duften af avispapir er der mange, der genkender og det er i sær dufte, der kan vække minder.

  På denne solrige fredag eftermiddag, var en hel flok humlebeboere samlet i glasgangen til et slag banko. Der var god stemning, og alle var gode til at hjælpe hinanden - især når der også var sidegevinster på højkant ;-) 

  Imellem spillene var der tid til en lille snak, en kop kaffe og et stykke lækker jordbær-cheesekage. 

  Beborene er glade når vi mødes på tværs af husene, så de kan få snakket med de venner de har i de andre afdelinger. 

  3 gange fik vi spillet banko, fine forårsblomster og chokolade blev der vundet, og alle havde en hyggelig eftermiddag. 

  Tak for at tage så godt imod ''den nye glasgang''. Her kommer vi til at have en masse skønne arrangementer fremover. 

  Vi ses i næste uge :-) 

  Mvh. aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette