Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 11

Banko, Påske-hygge, morgengymnastik og gåtur - læs om aktiviteterne i uge 11 her

 • Læs op

Indhold

  Vi startede ugen ud med god omgang Banko. Der var som altid stort fremmøde og højt humør. Renate fra hus B var en stor-vinder, og vandt denne gang 4 præmier. 

  Det er hyggeligt at mødes og spille banko, og alle er som altid gode til at hjælpe hinanden med at se tallene på banko-pladerne. 

  Der blev skyndet lidt på Semra og jeg, da beboerne var meget opsatte på at vi skulle nå at spille 3 gange. 

  Hele tirsdagen blev brugt på hygge og wellness i glasgangen. Beboerne fik klippet og ordnet negle, og de blev fint lakeret med flotte farver.

  Beboerne fik også et dejligt fodbad, og en varmepude i ryggen. 

  Denne tirsdags wellness fandt vi også gamle sangbøger frem, og sang sammen med på de sange vi kunne huske.  

  Om onsdagen havde vi påske-krea-hygge hele dagen i glasgangen. Vi startede med at lave påskedekorationer om formiddagen, og om eftermiddagen lavede vi pynt til grene. 

  Vi hyggede os hele dagen med at lave fine kreationer, og alle husene fik en potte med påske-blomster med til bordene. 

  Torsdag formiddag mødtes vi et par stykker til lidt gymnastik. Vi sad primært ned og lavede øvelserne, men Lilli og Maj-Britt ville gerne stå op under nogle af øvelserne. 

  Efter gymnastikken kastede vi med en skumbold til hinanden, og så skulle vi sige nogle ord samtidig med at vi kastede bolden. Det var blandt andet pige- og drengenavne, madretter og månedernes rækkefølge. 

  Til slut spillede vi ''tennis'' med fluesmækkere og en ballon. Det var rigtig sjovt, især når man skulle undgå at ballonen ramte jorden. 

  Torsdag eftermiddag så vi Matador afsnit 9. Her blev Agnes gift med Lauritz, men begivenhederne i Tyskland påvirker idyllen i Korsbæk, da Nazisterne kommer til byen. Vi hyggede os meget, og fortsætter serien næste torsdag.

   

  I denne uge har vi været ude og nyde det dejlige forårsvejr. Vi gik en tur til Roholm-søen ikke så lang fra Humlehusene, fredag formiddag. Det var en dejlig gåtur, og vi havde taget kaffen og et par småkager med, som vi kunne nyde i solen ved søen. 

  Det er dejligt vi kan begynde at være lidt mere ude med beboerne, gå nogle ture, og tage på ture ud af huset. Vi forventer at gå en lille tur hver uge, så vi kan få lidt frisk luft og nyde solen. 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette