Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 8

Tur til Albertslund centeret, Matador og Fastelavn - læs om aktiviteterne i uge 8 her

 • Læs op

Indhold

  Dennes uges aktiviteter har budt på lidt af hvert, men den store begivenhed denne uge har været fredagens fastelavn - hvilket var en store succes. 

  Om mandagen tog vi Lilli, Vera og Maj-Britt - med til Albertslund centeret for at købe en fastelavnstønde. Det var længe siden damerne havde været der fortalte de, og hvor var det dog skønt at være ude og kigge butikker. 

  Tønden fandt vi i kvickly, og fik fyldt den med slik, og købt præmier til kattekongen og dronningen. 

  Hver uge har vi som regel wellness på programmet, og denne uge var ingen undtagelse. Tirsdagen blev hele dagen brugt på fodbad, neglepleje, hygge og omsorg. 

  Vi slapper af i hinandens selskab, og får snakket om lidt af hvert. Det er godt at have wellness en hel dag, så vi har tid til at hygge omkring den enkelte beboer. 

  Onsdag samlede vi nogle beboere fra 1'eren og 7'eren til et spil Erindringsspil. Vi har efterhånden spillet det nogle gange, men hver gang finder vi ud af nye ting om hinanden. 

  Denne gang huskede og sang vi sangen ''Under den hvide bro, sejler en båd med to'', og ''Jeg er havren, jeg har bjælder på''. 

  Vi snakkede om dåbskjoler, og traditioner omkring dette. Tapetet i stuen igennem tiden, vores trappeopgang, hvor vi hver især har boet og hvor mange gange vi har flyttet. 

  Maj-Britt fortalte om sin bryllupsbuket, hvordan den så ud, og hvor hun blev gift. 

  Det er en hyggelig måde at mødes og snakke sammen på, så har vi nogle emner vi kan snakke om, og alle får taletid. 

  Vi fortsætter med at gense ''Matador'' hver torsdag. Vi ser 2 afsnit, får en kop kaffe, lidt frugt eller en småkage. 

  Der bliver snakket med på replikker, og vi husker episoder vi havde glemt. Alle er meget begejstret for at gense denne dejlige serie, og vi får noget at snakke om bagefter.

  Vi er alle enige om at vi, når ''Bakken'' igen åbner, skal ind og se ''Matador-byen'' (Korsbæk på bakken). 

  ''Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have...''

  Fredag eftermiddag havde vi i Humlehusene fastelavn, og hvor var det hyggeligt. Der var mange af beboerne der deltog, og der blev virkelig slået katte af tønden. Alle var med til at give tønden et ordentlig dask, dog var den stadig efter en times slag, ikke til at slå ned....

  Vi fik dog alligevel fundet en katte-dronning og konge, igennem lodtrækning - da vi var enige om at alle jo havde været med til at slå til tønden, og derfor tilfældigt hvem der kunne vinde ;-) 

  Maj-Britt fra hus D som dronning, og Kaj fra hus B som konge. 

  Efter ''træningen af armene'', fik vi og en dejlig fastelavnsbolle, som Mette fra F huset havde hjulpet os med at bage, og en kop kaffe. Slikket fra tønden blev også nydt, eller taget med hjem til hygge i weekenden. 

  Alt i alt en dejlig eftermiddag, selvom vi nok til næste år skal finde en lidt mindre hårdfør tønde ;-) 

  Vi siger tak for en festlig uge, fyldt med sjove oplevelser. Vi glæder os til en ny uge med hyggelige stunder. 

  Med venlig hilsen aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette