Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 42

BANKO, onsdags-wellness og Halloween-klippe-klistre. Læs om aktiviteterne i uge 42

 • Læs op

Indhold

  Denne uge har budt på mange hyggelige timer, bl.a. med Banko. Det er en god aktivitet, både for hjernen og sindet, derfor hyggede vi os mandag eftermiddag med det i C-huset.

  Lidt atypisk vandt alle præmier denne gang, så alle gik opløftet og glade derfra. Vi brugte et par gode timer med det, drak kaffe, samt delte ud af de spiselige gevinster. 

  Forrige Næste

  Hvis i har læst med fra de tidligere uger, har vi snakket om at fortsætte med wellness-onsdag som en ugentlig aktivitet igennem hele efteråret. Det er en aktivitet der skaber stor glæde for beboerne, og vi kan få mange med til et par afslappende timer. 

  Vi har fået fodbad, som mange nyder godt af. Hele onsdagen gik med fodbad og massage, først i E-huset, og eftermiddagen i A-huset. Vi prøver at rykke det fra hus til hus for at få alle med. 

  Hvornår kommer du igen? Sådan spurgte Mogens fra hus E, da han fik fodbad, nakkemassage og omsorg.

  Forrige Næste

  Det er snart halloween, og selvom beboerne måske ikke har haft det som en tradition i deres familier, kender de godt til det. 

  Torsdag eftermiddag samledes vi i B-huset, og fik et par timer til at gå med at lave lidt pynt til husene. Vi lavede græskar ud af pap, med tegnede ansigter, og græskar ud af skumklude og garn.

  Kirsten fra hus A, er meget glad for at være med til kreative-sysler, og fandt også strikketøjet frem. Hun fortalte at hun har lavet rigtig meget strikketøj igennem årene, og har også sendt en masse afsted til USA. Det var hun meget stolt af. 

  Forrige Næste

  Tak for en hyggelig uge :-) 

  Med venlig hilsen aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette