Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 23

Erindringsspil, kortklub og tur til Herstedhøje - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Denne uge har været kort - men som altid rigtig hyggelig, da vi i mandags havde fri til Pinsen. 

  Tirsdag eftermiddag mødtes vi til kaffe og hygge i glasgangen, med et spil Erindringsspil. 

  Beboerne i Humlehusene synes det er et hyggeligt spil, hvor vi tænker tilbage på dejlige minder, og fortæller hinanden om dem. 

  Vi snakkede om skoletiden, og frikvarterene. Mange af os har spillet med glaskugler og hoppet med sjippetorv. Aase fortalte at hun samlede på glansbilleder, og at hun mente at hun stadig havde dem. 

  Efter skole gik en del af beboerne til dans, men også gymnastik og svømning var populært. 

  Vi skulle også synge et par sange, blandt andet ''Nationalsangen'', hvor Vera lige gjorde opmærksom på, at man jo skal stå op når man synger den. 

  Onsdag eftermiddag fik vi blandt andet spillet en omgang 500, til vores kortklub i E-huset. Der var mange med denne gang til at udfordre den altid vindende Benny, men han løb nu alligevel igen med sejren. Han er bare en haj til 500 ;-) 

   

  Torsdag eftermiddag bød som altid på et afsnit af ''Matador''. Vi er snart færdige med serien, og må snart finde på noget nyt at se og samles omkring. 

  Fredag formiddag tog vi et par beboere fra Humlehusene med ud på en tur i det gode vejr. Turen gik til Herstedhøje, og Naturcenteret derude. Det er dejligt at komme ud og få noget luft og se noget andet. 

  Vi gik op på højen og nød den gode udsigt. 

  Fredag var det igen tur til ugens Banko-spil. Det var en rigtig dejlig eftermiddag, hvor alle var i godt humør og hjalp hinanden med at se tallene på Bankopladerne. 

  Præmierne blev denne gang godt fordelt imellem beboerne der var til stede. Vi fik spillet 4 gange, og fik os indimellem spillene et dejligt stykke kage og kaffe. 

  Tak for en hyggelig uge. 

  I næste uge er vi her også til pårørende-eftermiddage - mandag den 13. fra 16-18 i A huset, og onsdag den 15. fra 16-18 i D huset. 

  Vi håber på at se en masse af jer ;-) 

  Mvh Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette