Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 32 og 33

Masser af kolde drikke og is i varmen, samt soppebassin i haven - læs om de sidste par uger efter sommerferien her

Indhold

  Semra og jeg er endelig i gang igen efter en dejlig sommerferie, og sørger nu igen for at aktivere beboerne i Humlehusene. 

  Det har været nogle varme uger, så vores primære fokus har været hygge og afslapning, samt nedkøling af beboerne i form af masser af is og soppebassin i haven. 

  Ishuset har været åbent flere gange i løbet af de sidste par uger, og beboerne har nydt det. Vi har hørt musik, danset lidt og hygget os. 

  Her ses nogle af billederne af de hyggelige stunder vi har haft :-) 

  Et par småture er det også blevet til i varmen. Blandt andet har vi besøgt Harry Potter legepladsen, samt en shoppetur og cafébesøg i Albertslund centeret. 

  Vi har hygget os med lidt wellness, denne gang i haven, hvor vi også kunne blive kølet ned med et soppebassin. Beboerne fik ordnet negle, og fik flotte farver på. 

  Vi har fået doneret en masse lækre ting til vores wellness af Normal i Albertslund Centeret, tusind tak for de fine ting :-) 

  Beboerne har savnet vores fredagsbanko, da vi jo har haft ferie i nogle uger, var det længe siden vi havde spillet. 

  Det var godt at komme i gang igen, og beboerne hyggede sig meget. Vi har fået delt en masse gode gaver ud, så beboerne har noget lækkert til weekenden. 

  Vi har også fået arrangeret Gudstjenester med vores præster igen, dette var første gang i tirsdags siden november sidste år. 

  Det var en rigtig god gudstjeneste, hvor vi fik sunget nogle dejlige sange, og snakket lidt om dåb og traditioner. 

  I denne uge har Semra og jeg også fået arrangeret 25 års jubilæumsfest, for Humlehusene 1. I skulle meget gerne have modtaget en mail omkring festen, og ellers i jeres pårørendes postkasser. Nedenunder kan invitationen også ses. 

  Vi glæder os meget, og håber på at se rigtig mange af jer. 

  Mange hilsner fra 

  Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette