Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 12

Tur til Dyregården, gåtur til Brillesøen og Banko - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Ugen bød på rigtig dejligt vejr, og de skulle udnyttes, og derfor var vi ude på flere ture i ugens løb. 

  Vi startede dog mandagen ud med et spil Erindringsspil om eftermiddagen. 

  Der var snak om skolen i gamle dage, børnesange og sjippetov i skolegården. 

  Kaj fortalte hvordan man malker en ko, og Vera fortalte en sød historie om hendes fars ko. Den blev solgt, men manden den var solgt til kunne ikke forstå at den ikke kunne malkes, så han tog tilbage til Vera's far med koen. Han spurgte om han ikke kunne vise ham hvordan han malker koen, og jo det kunne han da godt. Det viser sig, at koen kun ville malkes, hvis man sang for den. Den historie grinte vi meget af, - koen skulle jo komme med sødmælk, så derfor skulle der synges for den. 

  Tirsdag formiddag hyggede vi os med wellness og neglepleje. Der var en masse der nåede at få et dejligt fodbad, og få lakeret deres negle. Nelly var meget glad for sine negle. 

  Onsdag pakkede vi madkurven, med sandwich kaffe og kage og tog en tur til Dyregården her i Albertslund. Det var et skønt vejr, meget lunt og høj solskin. 

  De havde lige fået lam 3 dage før vi kom, så det var så skønt at se de små påskelam - som vi også fik lov til at klappe. 

  Det var en dejlig tur vi havde, med Lotte og Else fra A huset, og nytilflytter Alice i F huset. Se de skønne billeder nedenfor. 

  Torsdag formiddag har vi i aktiviteten haft møde med cykelpiloterne om den kommende sæson. 

  Der er kommet nye cykelpiloter, så foruden Annie og Jens, har vi også Bebs, Mette og Gwen. 

  Nu hvor vejret er blevet lidt bedre, er der forhåbentlig flere der gerne vil med ud og cykle og få lidt luft. 

  Pårørende er også velkommen til at låne cyklerne. Man kan kontakte Jens Cykelpilot på 61 85 90 77, hvis man ønsker at høre nærmere, og få et lille kursus.

  Vi fortsætter den gode tradition, og ser stadig et afsnit Matador hver torsdag. Vi mødes i glasgangen torsdag eftermiddag, og får en kop kaffe, kage og et afsnit af den gode serie. Der er stadig stor tilslutning, og det er dejligt - vi mangler endnu 14 afsnit. 

  Når nu vejret var så dejligt tog vi en kop kaffe og lidt kage med, og gik en tur ned til Brillesøen fredag formiddag. Det var en dejlig gåtur i solskinnet, og vi fik en masse frisk luft. Vera, Nelly, Lise, Lilli og Maj-Britt var med. Se de skønne billeder nedenfor. 

  Fredag eftermiddag var det igen tid til en omgang Banko. Alle er glade for at komme, og vi er mange hver gang. 

  Det var gode præmier på højkant, og også sidegevinster. Til Banko er vi gode til at hjælpe hinanden med at se tallene. Der er som altid højt humør, og det er en god måde at slutte ugen af på. 

  Vi håber at alle har haft en dejlig uge :-) 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette