Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 37

Kastekonkurrence, tur til Grennessminde og banko – læs om aktiviteterne i uge 37.

 • Læs op

Indhold

  I tirsdags fik vi eftermiddagen til at gå med en god omgang fællessang, hvor der især blev skrålet med på hittet "Gem et lille smil til det bliver gråvejr". 

  Vi startede ud med et par opvarmningsøvelser, og det gav pote under flere sange. 

   

  Gem et lille smil til det blir gråvejr, sol og glæde varer sjældent ved. Så'r det rart at kunne smile, mens regnen siler ned.

  Gustav Winckler, 1975.

  Onsdag formiddag bød vi velkommen til Kirstines barselsvikar Henriette. Henriette er uddannet både SOSU-hjælper og materialist, og så har Henriette erfaring med aktiviteter fra et væld af plejecentre på Sjælland. 

  Med smil og gå-på-mod stod Henriette klar til dagens aktiviteter, og der blev blandt andet tid til et spil ludo i A-huset: 

  Kirstine går på barsel den 8. oktober, så de næste tre uger er vi hele tre aktivitetsmedarbejdere i Humlehusene - det husker vi at nyde! 

  Onsdag eftermiddag havde vi arrangeret lidt udendørs konkurrence-spil. Uheldigvis var vejret ikke med os, og vi måtte rykke indenfor i stedet.

  Her var der alligevel plads til et sjovt spil 'risposekast', hvor alle fik testet deres boldøje. Alle fik 5 poser til at kaste mod ''skumpladen'', og derefter talte vi point sammen. 5 runder i alt blev det til, og alle var meget opsatte på at vinde. Den store vinder blev Randi, med hele 82 point. 

  Torsdag formiddag var Bente og Susanne med aktivitesholdet på en dejlig tur til Grenessminde, som ligger lidt uden for Taastrup. 

  Grenessminde er et sted der hjælper unge med særlige behov i uddannelse og jobs med meningsfuldt indhold. Her er både gartnerri, café og bager, samt en masse dyr. 

  Bente var især glad for at se på dyrene, på trods af allergi. Susanne var glad for at se på de mange flotte planter, mange havde hun aldrig set før. 

  Efter rundturen drak vi en kop kaffe, og fik en kæmpe kanelsnurrer, i de hyggelige omgivelser nær pejsen:

  Beboerne i Humlehusene er vilde med Banko, så torsdag eftermiddag havde vi fået samlet en stor flok, til et spil eller 3, i F-huset: 

  Alle hyggede sig, og hjalp hinanden med at se efter banko-pladen. 

  Efter spillet blev der delt ud af præmierne, drukket kaffe og spist kage. Vi glæder os allerede til det næste spil banko i næste uge! 

  Mange hyggelige efterårs-hilsner fra
  Aktivitetsmedarbejderne Lærke, Henriette og Kirstine