Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 38

Erindringsspil, tur til Nyvang og kreahygge – læs om aktiviteterne i uge 38.

 • Læs op

Indhold

  Efteråret står for døren, og i Humlehusene har vi derfor besluttet os for at få det bedste ud af de solrige dage med høje temperaturer. I onsdags drog vi derfor mod Andelsbyen Nyvang for at tage på en spændende museumstur. 

  Her i Humlehusene har vi nemlig købt et sæsonkort til Oplevelsescentret, der giver et helt unikt tilbageblik til 1950'ernes Danmark, og vi sørger for at bruge det ofte!

  Belært af tidligere besøg bestilte vi en forlænget golfvogn, og vi blev derfor kørt rundt af en chauffør, som selvfølgelig var iklædt tidssvarende klæder: 

  Vi kørte forbi Kirken, besøgte apoteket og lugtede til Husmandsstedet, hvor både gæs, grise og geder var til at se.

  Vi spiste selvfølgelig også frokost på restaurant Madam Blå, hvor menuen stod på højtbelagt smørrebrød og fiskefileter. Vi skal hilse fra Susanne fra Hus A og sige, at hun bestemt kan anbefale andre at tage turen. 

  I galleriet herunder har vi samlet en række hyggelige billeder fra turen, hvor solen skinnede hele dagen: 

  Forrige Næste

  Efteråret er jo kommet, og vi begynder derfor på flere aktiviteter indendørs.

  Torsdag eftermiddag hyggede vi med kreative sysler. Vi kiggede på billeder og snakkede om alle de sjove stunder vi har haft sammen.

  Der blev lavet en stor billedcollage til C-huset, samt malet små billeder med blomstermotiver til A-huset. Imens blev der drukket kaffe og spist kage.

  Kom endelig forbi og se de flotte kreationer!

  I Hus F brugte vi en regnvåd eftermiddag indenfor med et erindringsspil udviklet af Reminiscenscentret Nørrebro. Tanken med spillet er, at forskellige temakort med korte sætninger skal sætte minderne i gang - og det fungerede lige efter hensigten! Hvor fik vi mange gode snakke om juleaften, skovture, danserestauranter og meget andet. Der blev grinet, sunget og hygget - og så fik vi endda byens bedste ben at se, da Anne-Lise, som har gået meget til bal i forsamlingshuset, viste sine flotte danseben frem.

  På næste fredag - d. 1. oktober fra kl. 16-17.30 - er alle pårørende inviteret til fredagscafé, hvor musiker Peter Sinding kommer og spiller koncert. Det er gratis at deltage, og kaffe+kage koster 15 kr. Vi glæder os til at se mange af jer til en hyggelig eftermiddag.

  Mange hilsner aktivitetsmedarbejderne Lærke, Kirstine og Henriette