Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 39

Fællessang, cykeltur til Vallensbæk og besøgshund – læs om aktiviteterne i uge 39.

 • Læs op

Indhold

  Ugen har været pakket med gode oplevelser og aktiviteter, da vi stadig er 3 aktivitetsmedarbejdere, inden Kirstine går på barsel i slutningen af næste uge.

  Vi nyder det i fulde drag, og vi får også gjort lidt ved indretningen og den hyggelige stemning i Hus A. 

  Denne uges fællessang rykkede vi udendørs, da årstiden overraskede os med et dejligt sommerlignende solskinsvejr. Vi havde en skøn fællessang, hvor der virkelig blev skrålet igennem og sluttet af med Bro Bro Brille.

  Forrige Næste

  Onsdag var vi blevet inviteret på frokost på Spisestedet Mosen sammen med de frivillige cykelpiloter fra Cykling Uden Alder. Vi nød en lækker anretning med øl og snaps og efterfølgende satte vi os ned til mosen og betragtede den lille svanefamilien.

  Vi tog af sted 7 personer på fire cykler: Lilli og Henriette på deres egne cykler, Kirsten i kørestol på kørestolscyklen med Jens samt Vera og Bente i rickshawen med Lærke som cykelpilot.

  Det var en god - og lidt hård - cykeltur, men vi kom hjem i god behold, lige inden det begyndte at styrte ned. 

  Forrige Næste

  Når vi ikke har gang i de store fællesaktiviteter såsom fællessang og kortklub, så går meget af tiden i Humlehusene med at dyrke erindringsstyrkende samtaler. Kort sagt: Vi prioriterer at drikke kaffe og snakke om beboernes spændende livshistorier. 

  Kaj fra Hus B viste i denne forbindelse sine flotte - og velfortjente - medaljer frem ved frokostbordet i fællesstuen: 

  I mere end en time blev vi beriget med Kajs historier om, hvordan han i 1960'erne var udstationeret på Cypern som fredsbevarende soldat for Danmark og FN.

  Kaj husker blandt andet, hvordan der engang blev skudt efter en Jeep, som Kaj og hans soldaterkammerater patruljerede i. Og så husker Kaj også, hvordan vejret var betydeligt bedre end her i Danmark.

  Tak til Kaj for de spændende historier - vi glæder os til at høre flere!  

  Torsdag formiddag havde vi besøg af hunden Luna og hendes ejer. De besøger os hver torsdag formiddag i F-huset, og beboerne har meget glæde af at kæle og snakke med den søde hund.

  Vi håber på at kunne finde en besøgshund til, da der er så mange der har gavn af dette skønne selskab.

  "Det er Tante-Lise!"

  Med disse ord hilste Ingelise fra Hus A glædeligt på hunden Luna.

  "Kunsten" på væggene i hus A trængte til en opgradering, og derfor hjalp Lotte og Karen os med at male lidt nyt til rammerne. 

  Det blev til nogle flotte blomstermotiver, og resultatet var de selv meget stolte af. Kom endelig forbi og se hvad det er blevet til!

  Forrige Næste

  Det har været en rigtig hyggelig uge, og vi glæder os til at gå efteråret i møde med flere indendørs hygge og krea-aktiviteter! 

  Mange hilsner
  Aktivitetsmedarbejderne Lærke, Kirstine og Henriette