Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 6

Gensyn med Matador, Wellness og FredagsQuiz - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Vi har haft meget på programmet i denne uge. 

  Dennes uges fællessang foregik i glasgangen i dejlig solskin. Vi havde det så varmt at vi måtte åbne dørene, for at få luft ;-) Det var bare skønt at mærke at foråret er på vej. 

  Hele onsdagen gik med Wellness i glasgangen. Der var fyldt hele dagen med søde humleboere, der fik fodbad, nakkemassage og negle manicure. 

  Der har været stor efterspørgsel fra beboerne, om at gense ''Matador'', så torsdag eftermiddag skulle det være. Med en kop kaffe og et par småkager, fik vi set det første afsnit. Beboerne var så glade for gensynet, at vi simpelthen var nødt til at se andet afsnit også ;-)

  Vi kunne helt sikkert godt have haft brugt hele dagen på at se videre, men vi må jo også gemme lidt til de næste par uger. 

  Vi forventer at se 2 afsnit om ugen - torsdag eftermiddag i glasgangen 

  Om fredagen spiller vi ofte et spil. I fredags samledes vi nogle stykker både fra 1'eren og fra 7'eren til en Quiz.

  Vi kom omkring en masse forskellige emner, geografi, politik og sport. Vi skulle også gætte kendte mennesker ved at fjerne dele af et billede, og derefter svare på spørgsmål omkring de enkelte.

  Vi hjalp hinanden med at huske de forskellige begivenheder. Det er utroligt hvad man kan huske når man samarbejder med hinanden. 

  Midtvejs i quizzen havde vi en lille kaffepause, hvor vi også fik et stykke lækker kage til.  

  Tak for denne hyggelige uge! Vi glæder os til endnu en uge med gode oplevelser :-) 

  Mvh. aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette