Gå til hovedindhold

Aktiviteter uge 40

Wellness, fællessang og bowling – læs om aktiviteterne i uge 40.

 • Læs op

Indhold

  Her i Humlehusene er fællessang en af vores mest elskede aktiviteter, og vi nyder at træne hjernemusklen til gode toner og fine sangtekster. 

  Hver tirsdag samles vi derfor i en stor cirkel, hvor vi varmer stemmerne op, synger sange og snakker om de minder, som bliver vækket imens.

  I øjeblikket synger vi en del efterårssange, ligesom vi sørger for at "gemme et smil til det bliver gråvejr":

  Her i efteråret synes vi det er dejligt med hygge og forkælelse indenfor, derfor gik hele onsdagen med wellness for beboerne. 

  Stemningen blev lagt med afslappende musik, samt tændt lys med skønne dufte. Beboerne fik bl.a.  nakke-, ansigts-, hovedbunds- og hånd-massage.

  Alle var meget glade for aktiviteten, og følte sig dejligt afslappet, flere faldt endda i dyb søvn og var næsten svære at vække igen. Det er noget vi helt sikkert vil fortsætte med ugentligt, da det skabe stor glæde for beboerne. 

  Vi har også skaffet nogle fodbad med bobler og massage, vi vil bruge til aktiviteten fremover også. 

  Torsdagen stod i bowlingens tegn, og der blev væltet kegler i ét væld i Hus C.

  Bevægelse er som bekendt sundt for de fleste, men "Kom og lav lidt fysisk aktivitet!" er ikke nær ligeså lokkende som "Kom og deltag i vores bowling-konkurrence!". 

  Af samme årsag sørger vi for, at vores ugentlige bevægelses-aktivitet er en form for konkurrence, som giver fællesskab og gode grin:

  Forrige Næste

  Hilmer fra Hus C løb med sejren, da det lykkedes ham at få hele fire strikes på fem runder. Sejt! 

  Til slut skal der lyde et kæmpe stort "På gensyn!" fra aktivitetsmedarbejder Kirstine til alle beboere, pårørende og personale i Humlehusene!

  Der venter Kirstine en barsel forude, og faklen er givet videre til aktivitetsmedarbejder Henriette, som allerede er godt i gang med at gøre hverdagen til et aktivitetsfyldt rum. 

  Med venlig hilsen
  Aktivitetsmedarbejderne Lærke, Henriette og Kirstine