Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 17

Tirsdags velvære, tur til Dyregården og Fredagscafé - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  Denne uge har været dejlig, og vi har nået en masse ting. Vejret var skønt, og det bliver vi jo alle sammen glade af :-) 

  Vi brugte hele tirsdagen på wellness, og vi havde mange deltagende beboere. Neglesalon er altid et hit, og damerne kommer troligt hver uge og får ordnet deres negle. 

  Mændene kommer også til vores wellness, de er glade for at få et dejligt fodbad. Vi sidder og hygger os og får en kop kaffe og deler historier fra vores liv. 

  Da det var så dejligt vejr denne uge, besluttede vi os for at tage nogle beboere med på tur ned til dyregården i Albertslund, om onsdagen.

  Vi tilbragte 3 timer dernede, og fik både frokosten og kaffen sammen med dyrene. Det var bare hyggeligt! 

  Semra havde lavet en lækker frokost til os, som vi nød inde i drivhuset sammen med alle hønsene. De var dog lidt nærgående, men det er der ikke noget at sige til, med den lækre mad vi spiste - de ville jo også smage ;-) 

  Kaffen og kagen nød vi ude i kaningården, med alle de søde kaniner. Vi havde dog ikke så meget grønt med til dem, så det må vi huske til næste gang. 

  Vi fik set hele dyregården, og besøgt alle dyrene. Alle var meget betagede af det lille nye gedekid, der var født 2 dage forinden vores besøg. Den fik vi lov til at holde og nusse lidt med, nej hvor var den sød. 

  Torsdag eftermiddag så vi som altid Matador, og vi fik set afsnit 15, som var meget nervepirrende. Agnes og Laurits søn falder nemlig i søen, og drukner, men bliver heldigvis reddet på hospitalet. 

  I fredags havde Semra og jeg ordnet vores ishus i 1'erens have, så kan den nemlig bruges her henover sommeren igen. Vi forventer at sælge is en gang imellem, eller bruge det til andre hyggelige arrangementer. 

  Genåbningen af ishuset skulle fejres med musik og drinks, og alle beboerne var inviteret. Der mødte en masse op, selvom det i perioder var en smule overskyet.

  Vi serverede iskaffe, og alkoholfrie drinks som mojoto og bær-mix. På anlægget spillede vi Kim Larsen, hvor vi alle kunne synge og danse med til sangene. Beboerne hyggede sig rigtig meget! 

  Vi håber alle har hygget sig i denne uge.

  Vi opdaterer med nye aktiviteter igen i næste uge.

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette