Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 26

Pårørende-eftermiddage, ture til Bakken og gåtur til Fakta efter is - læs om dennes uges aktiviteter her

Indhold

  Det var en meget varm uge i sidste uge, derfor tog vi en tur til Fakta mandag, da Michael lovede hele plejehjemmet is. Vi fik os en fin gåtur derover, men pyyyyh, hvor var det varmt. En hurtig tur, og vi måtte skynde os hjem igen, da isene jo ellers ville smelte. Nelly stod for transporten af den store kasse med is på hendes rollator. 

  Alle var glade da vi gik rundt med is, så kunne de blive kølet lidt ned i sommervarmen ;-) 

  Mandag eftermiddag var det C-husets tur til at have pårørende-eftermiddag. Der mødte en del op, og sikke en hyggelig eftermiddag vi havde. Vi sad ude under markisen i haven, hvor vi fik islagkage og iskaffe. Det var rigtig skønt at møde jer alle sammen. 

  Ugens store aktivitet var Bakken-ture for at se Korsbæk by. Vi havde lovet at når vi var færdige med at se Matador, så skulle vi en tur ud os se byen.

  Vi var dog nødt til at dele os op i 2 grupper, da der var mange beboere der ville med, - så vi fik hele to ture på Bakken - det var bare hyggeligt. 

  Første tur var tirsdag, hvor Vera, Aase, Ruth, Susanne og Else fra 1'eren var afsted, samt Benny og Inge-Lise fra 7'eren. 

  Turen derud var fin, og første stop på Bakken var Korsbæk. Beboerne kunne sagtens kende turen, og huske de forskellige huse hvor de forskellige boede. 

  De rigtige biler fra Matador var også udstillet derude, hvor blandt andet Benny kigger på Bankdirektør Varnæs' bil. 

  Efter rundturen i Korsbæk, fik vi os en dejlig frokost (de fleste et stjerneskud eller en fiskefilet med pommes frites) 

  Selvom vi fik en dejlig stor frokost, var der også lige plads til en is, inden turen gik hjem igen ;-) 

  Onsdag havde vi lidt Wellness i de to pavillioner i haverne. Det var stadig skønt vejr, og vi rykkede derfor ud under en parasol og fik lidt koldt at drikke og noget vandmelon. 

  Om eftermiddagen onsdag afholdte vi den sidste pårørende-eftermiddag i denne omgang, dette i F-huset. 

  Vi sad igen ude under markisen og nød det, med lidt at drikke, samt kage og vandmelon. Det var meget hyggeligt, og skønt at møde Jer pårørende. Vi fik os nogle gode snakke, og en masse ideer til andre aktiviteter vi kan lave. 

  Torsdag var det tid til anden tur til Bakken og Korsbæk by. Denne gang var det Jørn, Mogens, Alice og Palle der var med. 

  Vi gik rundt i hele Korsbæk, hvor vi blandt andet så grisehandler Oluf Larsens landsted, og hans lokum med billeder af politiske og religiøse fjender ;-) 

  Frokosten nød vi i Korsbæk, hvor vi fik et stykke højtbelagt smørrebrød, samt noget koldt at drikke. Efter frokosten tog vi en lille rundtur på Bakken, og derefter en velfortjent is, inden turen gik hjem igen i den varme bus ;-)

  Turen hjem var lidt lang pga. trafikken, men vi hyggede os på trods, og snakkede om den fine tur til Bakken. 

  Traditioner er gode, og fredagen forbindes nu med Banko i glasgangen. Vi hygger os sammen et par timer, får os en kop kaffe og lidt kage, og spiller et par spil. 

  Palle er som regel virkelig heldig når det kommer til Banko, men denne gang blev han overgået af Mogens, der vandt 5 præmier. Heldige asen ;-) Så var der lidt godt at nyde i weekenden. 

  Sikke en hyggelig uge vi har haft, med skønt vejr og dejlige smil :-) 

  Semra holder ferie de næste 3 uger, så jeg er alene på pinden. 

  Humlebladet er sendt ud til Jer pårørende på mail, og jeg har også lagt det på hjemmesiden her. 

  Mvh Aktivitetsmedarbejder Henriette