Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 47

Fællessang, hjemmelavede juledekorationer og ABBA-koncert

 • Læs op

Indhold

  I denne uge har vi hygget os med at pynte op til jul. Alle husene har fået pyntet op, og det giver stor glæde for beboerne. Det er skønt at se hvordan der på vidt forskellige måder bliver pyntet op, alt fra nisselandskaber, kravlenisser og hjemmelavede julehjerter. Haverne er også blevet pyntet, og der er kommet fine lys på træerne og juletræer med pynt.  

  Tirsdag eftermiddag fik vi samlet en del af beboerne til fællessang. Der er mange der er glade for at synge, og det skaber en stor glæde at sidde og synge sammen. Lærke spiller på guitar, og i tirsdags også lidt på klaver. 

  Beboerne er meget glade for sange som, ''Så længe jeg lever'' af John Mogensen, og ''Er du dus med himlens fugle'' af Poul Reichhardt. Vi har et sanghæfte vi synger efter, og en gang imellem har Lærke en ekstra sang med, som hun har lært. I tirsdags var den nye sang ''Den allersidste dans'' fra Mød mig på Cassiopeia. 

  Vi har torsdag i denne uge lavet juledekorationer til alle husene. Alle har fået en adventskrans og en juledekoration med kalenderlys.

  Beboerne var selv med at lave og udsmykke dekorationerne. Det bragte mange minder frem, fra dengang de selv lavede julepynt og dekorationer med deres børn. 

  Vi lavede også appelsiner med nelliker til ophæng. Hele glasgangen duftede dejligt af gran, appelsiner, nelliker og brunkager. Beboerne var enige om at det var sådan jul skulle dufte. 

  Vi hyggede os hele dagen med at lave juledekorationer, drikke kaffe, spise brunkager og snakke om juletraditioner. 

  I eftermiddag skal vi have en af årets sidste Peter Sinding-koncert - og denne gang med et helt særligt tema. Peter og hans sangerinde, Signe, giver i dag ABBA-koncert, og vi glæder os!

  Opdatering: Det var en rigtig god koncert, hvor beboerne fik sunget og danset med på alle de gode kendinge fra ABBA. Her er lidt billeder fra koncerten.  

  Vi glæder os til næste uge. God weekend. 

  Mvh. aktivitetsmedarbejder, Lærke og Henriette