Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 2

Fællessang, Wellness og Banko - læs om aktiviteterne i uge 2 her

 • Læs op

Indhold

  Ja, det lyder jo meget som en gentagelse af sidste uge... Men det er jo godt nok, for det er de gode faste aktiviteter som bebeboerne i humlehusene er så glade for ;-)

  Tirsdag i denne uge fik vi samlet en lille gruppe beboere til fællessang. Det er så hyggeligt at samles, og synge nogle velkendte sange fra vores sanghæfte. Det skaber en god stemning at synge sammen, og alle går glade derfra. 

  Beboerne i humlehusene holder meget af Wellness, derfor fortsætter det som en ugentligt begivenhed. Vi rykker det lidt rundt i husene, så alle kan være med, - denne uge i hus C, hvor Aase og Maj-Britt nød et fodbad med massage, varmepude og neglepleje. Det blev nydt så meget, at de begge faldt i søvn ;-)

  Flere af beboerne i hus C fik også ordnet negle i løbet af dagen, og fik en fin neglelak på. 

  Torsdag i denne uge har beboerne i C huset spillet Banko. Det hygger de sig meget med, og de er meget gode til at hjælpe hinanden. På billedet ses Maj-Britt og Søren, der takker hinanden for hjælpen under dagens Banko-spil. 

  Vi er i denne uge gået så småt i gang med at gøre vores glas-gang imellem 1'eren og 7'eren, lidt mere hyggeligt, så stedet kan bruge til flere arrangementer. Vi glæder os til at vise jer resultatet i næste uge, når vi er færdige. 

  Tak for en hyggelig uge. 

  Mvh. aktivitetsmedarbejderne Lærke og Henriette