Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 9

Fokus på velvære, kreativitet og boldspil - læs om denne uges aktiviteter her

 • Læs op

Indhold

  I denne uges aktiviteter, har der været lidt for enhver smag. 

  Vi startede ugen ud med at spille Banko, hvor der var stort fremmøde. Samtlige 12 stole var optaget, og et par kørestole blev der også klemt ind ;-) Der var god stemning, og vi hjalp hinanden med at se tallene på bankopladerne - ja det er jo også helt fint når ens sidemand vinder fuld plade, da der er sidegevinster på højkant. 3 omgange fik vi spillet, og alle gevinster delt ud - selvom Aase fra hus C vandt de fleste. 

  Vi hyggede os så meget, at vi simpelthen glemte at få taget et billede. 

  Der har virkelig været fokus på velvære og hygge denne uge, da vi har brugt hele tirsdagen, og lidt af torsdagen på wellness. Der er så mange der er glade for at komme til wellness, at vi må udvide det lidt en gang imellem.

  Man kan mærke at beboerne falder helt til ro og slapper af, når de sidder og får fodbad eller ordnet deres negle. 

  Det er dejligt at Semra er startet som aktivitetsmedarbejder, hun er nemlig også rigtig god til at få lavet neglene pæne. 

  Hele dagen onsdag blev brugt på kreativ hygge, hvor beboerne kunne komme og male, tegne, strikke eller bare få en snak og en kop kaffe. 

  Jeg tror der er mange der er glade for at komme over i glasgangen, så der sker noget andet, og de ser noget andet end deres vante omgivelser. Det er rigtig dejligt at vi har et sted hvor vi kan mødes, og snakke med de venner vi har i de andre huse. 

  I humlehusene har vi nu fået en fast aftale om at se ''Matador'' hver torsdag. For de fleste beboere, er det vigtigt at have et nogenlunde fast skema hver uge.

  Selvom alle har set serien op til flere gange, glæder de sig alle til at se hvad der nu sker i næste afsnit. Det er virkeligt hyggeligt at se hvordan beboerne mindes serien, og hvad de kan huske der nu sker.

  Denne torsdag fik vi set afsnit 7 ''Fødselsdagen'', hvor vi finder ud af at fru Fernondo Møhge, ikke helt blev 100 år alligevel... ;-) Det blev der grint meget af. 

  Fredag eftermiddag blev brugt på lidt bevægelse. Lilli og Maj-Britt tog en lille opvarmning med lidt minigolf, inden de andre kom. Maj-Britt fortalte at hun faktisk har gået til golf i en del år med hendes mand, så hun kunne lige hjælpe Lilli med at vise hvordan man holder ordentligt på køllen. 

  Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med forskellige boldspil. Først en omgang med rispose-kast, dernæst bowling. Vi gjorden en lille konkurrence ud af det, men alle var faktisk så gode, at det lå meget tæt hvem der vandt ;-) 

  Det har været en skøn uge, hvor vi har fået snakket, grint og rørt os. 

  Vi glæder os til i næste uge, hvor vi forhåbentlig skal ud og nyde det dejlige solskin. 

  Mvh Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette