Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 16

Gåtur til Roholm søen, neglesalon og indkøb til Banko spil - læs om denne uges aktiviteter her.

 • Læs op

Indhold

  Det har været påske, og vi i aktiviteten har haft fri, men det lyder til at alle har haft en god påske, og besøg fra familie. Det er bare dejligt! 

  Denne uges solskins vejr skulle udnyttes, derfor var vi tirsdag eftermiddag på en lang gåtur med en masse beboere. 

  Vi gik ned til Roholm søen, - nogle kalder den også sneglesøen. Det var en dejlig gåtur, og så skønt vejr. Vi fik en kop kaffe og et stykke kage i solen nede ved søen. 

  Torsdag havde vi hele formiddagen en masse beboere til ''neglesalon'' i glasgangen. Der var en masse damer forbi, de fik klippet negle og filet dem, samt flot neglelak på. 

  Randi fra hus A, fik en rigtig flot farve på, så var hun klar til dagens fødselsdag, nemlig hendes egen ;-) 

  Inden påsken fik vi lige set et afsnit mere af serien Matador. Da torsdagen i påske var en helligdag, var mange kede af at vi ikke kunne fortsætte ugens afsnit, derfor fik vi set et om tirsdagen inden påskeferien. 

  I torsdags kunne vi så igen fortsætte som vanligt, med afsnit 14. Der var rigtig mange beboere denne gang, derfor er det virkelig godt at vi har fået en større skærm så alle kan se hvad der sker. 

  Fredag formiddag skulle der købes lidt ind til eftermiddagens Banko-spil. Vi havde derfor Nelly og Erik med i Fakta, der kunne hjælpe os til at finde de helt rigtige præmier. 

  Vejret var bare så dejligt, og begge beboere var enige om at det var en rigtig fin tur. Det var skønt at få lidt luft, sol i ansigtet og se noget andet end de vante omgivelser. 

  Til fredagens Banko-spil var der mange beboere til stede, vi var derfor nødt til at rykke bordene ud, så alle kunne få en plads. Vi glemte dog at få taget et billede, - nok fordi vi havde det så hyggeligt sammen ;-) 

  Vi mødtes også lidt tidligere end vanligt denne gang, så vi kunne nå at spille 3 gange, samt også at få spist et stykke kage og få snakket lidt. 

  Det har var en dejlig uge, med masser af solskin og frisk luft - vi ser frem til næste uge med mere godt vejr, og hyggelige timer sammen. 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette