Gå til hovedindhold

Aktiviteter i uge 25

Pårørende eftermiddage, Matador-afslutning og tur til Vallensbæk Strand - læs om denne uges aktiviteter her

Indhold

  Denne uge havde vi igen pårørende eftermiddage - denne uge i hus B mandag, og hus E onsdag. 

  Vi hyggede os rigtig meget i hus B mandag eftermiddag, hvor vi drak kaffe og spiste kage. Det var rigtig dejligt at I kom så vi kunne møde Jer og snakke sammen. 

  Tirsdag eftermiddag mødtes vi i glasgangen til den store afslutning af Matador, med champagne og jordbær kage - bagt af Semra. 

  Det var lidt vemodigt at se det sidste afsnit, da vi jo hygger os så meget når vi mødes og ser Matador. Vi må finde en anden serie vi kan se sammen. 

  Onsdag var det store wellness-dag. Det var så varmt, at vi besluttede os for at mødes i havernes pavillioner, til fodbad, neglepleje og hygge. Om formiddagen i 1'eren, og eftermiddagen i 7'eren. 

  Om eftermiddagen havde vi pårørende-arrangement i E-huset, men der dukkede desværre ikke nogen op. Vi spillede kort i stedet og hyggede os med et stykke kage (eller 2) - ja så var der jo mere til os andre ;-) 

  I får mulighed for at komme til næste pårørende-eftermiddag i efteråret en gang. 

  Torsdag eftermiddag var Lilli og Maj-Britt med en tur til Vallensbæk strand. Vi havde taget lidt kaffe og nogle småkager med, som vi fik ved havnen imens vi nød det gode vejr. 

  Lilli smuttede en tur til vandet, hvor hun fik dyppet tæerne. 

  Beboerne skulle ikke snydes for en omgang Banko denne uge, så det blev som altid fredag eftermiddag. Denne uge var det meget bredt hvordan præmierne fik fordelt sig, og ingen gik tomhændet hjem. 

  Håber at I alle sammen får en dejlig uge. Her skal vi på Bakken tirsdag og torsdag, for at se Korsbæk, for dem som har fulgt med i Matador. 

  Mvh. Aktivitetsmedarbejderne Semra og Henriette